Jobba på Selin Arkitektbyrå AB

Här har du möjlighet att dels få delta i projektering på en hög nivå och tid över för egna mindre projekt om tillfälle dyker upp. Det är brist på duktiga arkitekturprojektörer i Stockholm. Det är också brist på arkitekter som vill projektera.

Såhär arbetar vi

Grundtanken är att kontraktet innebär att man jobbar 30-40 timmar per vecka på ett större välrenommerat arkitektkontor. Därmed har man möjligheten att dels få delta i projektering på en hög nivå och dels till tid över för egna mindre projekt om tillfälle dyker upp.

Tillsammans i Selark har vi möjlighet att bygga upp gemensamma resurser som kontinuerlig utbildning, certifierningar, gemensam lokal etc.

Målet för Selark i framtiden är att kunna ta hela eller delvisa projekteringar för arkitektkontor som inte vill ta projekteringen själva. I avancerade större projekt är ofta design och programarbetet kanske 10% av jobbet. 90% är projektering. De flesta arkitekterna vill jobba med de första 10 procenten. Selark vill ta del av de 90 procenten om de första 10 designprocenten är tillräckligt vassa.

Selark tar naturligtvis aldrig in uppdrag i konkurrens med sina kunder.

Sök jobb på Selark

Om du är arkitekt med gott tekniskt omdöme och om du;

  • Har minst 10 års projekteringsvana från arkitektkontor i Sverige
  • Är bevandrad både inom teknik och arkitektur
  • Kan de gällande programmen inom projektering i Sverige
  • Har den rätta viljan att realisera fin arkitektur

Hör av dig med hjälp av formuläret här intill så kan jag berätta om ett friare sätt att jobba på arkitektkontor.

Sök jobb här